Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du, at der sættes cookies. Læs mere her om formål og fravalg.

Luk

JOBOPSLAG Økonomichef

Af Sidsel Manich,

Ledig stilling:

Økonomichef

Nordlid er et resultat af en stor bureaufusion den 2.1.2017 mellem RelationshusetGekko og Increase, der på hver deres område har været specialister på hhv. marketing teknologi og på dialog, strategi og kreativitet og med vores ca. 60 engagerede medarbejdere tilbyder vi vores kunder en unik Full Service leverance indenfor Customer Experience.

SOM EN DEL AF VORES FUSION SØGER VI EN PROAKTIV OG ERFAREN ØKONOMICHEF TIL AT DRIVE VORES FUSIONEREDE SELSKAB:

Vi søger en erfaren ØKONOMICHEF til at håndtere den økonomiske drift og tilsikre at virksomheden kan høste de naturlige optimeringsmuligheder, der ligger i at fusionere to veldrevne selskaber og for derigennem at realisere de definerede nøgletal.

Som økonomichef bliver din opgave at sikre Nordlid’s nye fusionerede økonomifunktion bliver markedsledende på effektivitet, indsigt og optimering. Du har ansvaret for at sikre en korrekt, effektiv og smidig håndtering af den daglige økonomifunktion, herunder personalet der håndterer bogføring af ind- og udbetalinger, rapporteringer til de budgetansvarlige samt håndtering af daglige personalehenvendelser.

Gennem en effektiv daglig drift skal du samtidig tilsikre at den samlede ledelse har den nødvendige indsigt for at kunne træffe økonomisk validerede beslutninger.

Dit ansvar vil også være at bidrage med ugentlige, månedlige, kvartalsmæssige og årsmæssige rapporteringer på såvel kunde-, produkt- og løsningsniveau, for derigennem at bidrage til forretningsmæssige beslutninger så selskabet når de underliggende nøgletal, der skal føre til virksomhedens vækst-målsætninger.

Det vil ligeledes være dit ansvar at deltage i udarbejdelse af businesscases samt controlling på opnåelse og optimering af disse. Du vil også skulle deltage i at optimere, rapportere og controlle virksomhedens jobøkonomi i samarbejde med projektledelsen og ledelsen.

VI FORVENTER AT DU:

 • har god erfaring med lignende stilling fra andre virksomheder
 • proaktivt kan identificere og foreslå forandringsmuligheder
 • arbejder effektivt og holder kontrol med aftalte retningslinjer
 • står får den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere
 • motiveres af at være den drivende kraft
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk – svensk eller norsk vil være en bonus

DET ER EN FORDEL, HVIS DU:

 • er en forretningsdrevet dejlig, positiv person, som vi alle kan lide, men som ved hvad hun/han vil.
 • har erfaring fra bureau og kender til Workbook

VI KAN TILBYDE DIG:

 • en energisk og uformel arbejdsplads
 • engagerede, innovative kolleger, der er blandt de dygtigste specialister i markedet
 • en nøglerolle i Nordlid, som mange personer vil få et afhængighedsforhold til

NORDLID SOM DIN NYE ARBEJDSPLADS

Dit nye job hos Nordlid er på vores kontor i Valby, men du må forvente at skulle køre til vores kontor på Østerbro indimellem.  Vi forventer pr. 1.7 at flytte til nye lokaler i København.

Vi har en sjov og skæv kultur, hvor et godt grin og en fjollet kommentar er fast inventar i vores professionelle dagligdag.

Vi sætter pris på vores personale og ved, at uden dem er selskabet reelt intet. Selvom der stilles store krav til personalets engagement og professionalisme, sker det altid med respekt for balancen i den enkeltes hverdag. Vi ønsker ikke medarbejdere der leverer 7,5 time dagligt og får en lønseddel i bytte, men i stedet personer der ønsker at være en del af en kultur, hvor vi sætter kunden i centrum og sammen går den ekstra meter for at skabe noget, vi alle er stolte af.

Forskellen på ordinær og ekstra ordinær, er det lille ekstra.

ANSØGNING OG KONTAKT

Send din ansøgning til Job@nordlid.com og skriv venligst ”ØKONOMICHEF” i emnefeltet. Send også gerne et link til din Linkedin-profil og skriv os et par linjer om din motivation for at søge.

Ansættelse snarest muligt. Vi afholder samtaler efterhånden som ansøgningerne kommer ind. Så længe denne jobannonce er online, er det stadig meget relevant at du ansøger.