Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du, at der sættes cookies. Læs mere her om formål og fravalg.

Luk

SE WEBINAR: Lær om de taktiske færdigheder til Marketing Automation succes

For at være en stærk marketingansvarlig, skal du kunne håndtere at:

• Øge kvaliteten af leads til Salg

• Sænke ‘cost-of-sale’ og udgå at ledelsen skærer i marketingbudgettet

• Holde på kunderne – og sælge mere til dem

SE WEBINARET OG FÅ INDBLIK I HVAD DET KRÆVER AF TAKTISKE FÆRDIGHEDER

I webinaret ovenfor gennemgår Marketing automation eksperten og forfatter til bogen “Marketing Automation – fra strategi til praksis” Bernt Elkjær-Pedersen og Increase’s CFO, Henrik Carentius, hvilke taktiske færdigheder virksomheder og medarbejdere bør have, for at få succes med Marketing Automation.

Kravene til marketingmedarbejderne ændrer sig konstant. Hvis du arbejder i marketing, så bør du spørge dig selv, om du har de nødvendige kompetencer. Webinaret gennemgår hvilke taktiske færdigheder, du skal bestride for at få fuld succes og udbytte af marketing automation.

Marketing Automation er en disciplin, som kræver stor forretningsindsigt på tværs af salg og marketing – på både taktisk, operationelt og strategisk niveau. Ved du hvilke taktiske færdigheder, det kræver – og har du eller din virksomhed dem?

Om talerne i webinaret:

Bernt Elkjær Pedersen
Online Marketing & Automation Specialist

Bernt Elkjær Pedersens erhvervserfaringen inkluderer 3 år hos Increase A/S som marketing automation-arkitekt for større danske virksomheder, og 9 år som B2B Marketingchef i en børsnoteret IT-virksomhed.

Henrik Carentius
Partner og CSO i Increase

Henrik Carantius har været i Increase siden 2010 og har 25 års erfaring med Salg og Markedsføring. Henrik har speciale i den vækstdynamik salg og marketing kan skabe med det rigtige set-up og samarbejde.